Annie's Cottage
4 King Street
Springbok 8240
South Africa
Tel/Fax +27 (0)27 7121451
Cell 083 4541252
annie@springbokinfo.com
Accommodatie in Annie's Cottage

Een rustige sfeer in een liefkozend gerestaureerd huis dat aan de voet van een ‘koppie’ ligt, waar de eerste commerciële kopermijn in Zuid Afrika ontdekt werd. Van augustus tot oktober, als de Namaqualand wilde bloemen bloeien, is er niets te vergelijken met de schoonheid van ons gebied – en Annie’s Cottage biedt u een van de beste plekken om te verblijven met een beetje magie en informatie over deze regio.

Elf luxueuze en-suite kamers bieden de vermoeide reiziger comfort en een gevoel van ‘thuis’ aan. Geniet van een koele middag in onze oase-achtige tuin gevuld met fantasie en kleine private hoekjes onder de gevestigde jakarandabomen. Of van een ontspannende middag op onze veranda met een boek of kijkend naar vogels, badend in een van de waterpartijen terwijl u van een verfrissend drankje geniet. Of wat dacht u van een pretdag met de kinderen rond het zwembad?

All kamers zijn voorzien van eigen ingangen naar een veranda, de tuin of privé patio zodat onze gasten van hun verblijf zullen genieten. Elke kamer heeft een eigen unieke style waardoor er een persoonlijke uitstraling ontstaat. Het beddengoed, met Percale katoenen lakens en donzen kussens, verzekerd dat u heerlijk in luxe zult slapen! All kamers hebben hun eigen badkamer met bad of douche, of beiden, frisse witte handdoeken, hem/haar badjassen en een föhn. De kamers zijn voorzien van internetverbinding, televisie met geselecteerde satellietkanalen (DSTV) en M-net alsook een volledige gevulde bar-koelkast voor uw genot en comfort en thee- en koffiefaciliteiten. Het vriendelijke personeel bij Annie’s Cottage staat voor u klaar om enige andere benodigheden voor u te regelen.

click on thumbnails to enlarge
Annie's Cottage
is een vier-sterrren AA Kwaliteitsverzekerd Superieure Vestiging en was een finalist in de AA 2005 Beste Gasthuizen Toekenning.
AA Finalist 2009

Webdesign and hosting by
Southern Domain
Cape Town